Töihin meille!

Keskellä upeinta Saimaata sijaitsee Pistohiekka.

Pistohiekka ja Lietvesi ovat Saimaa Geopark-kohteita. Viereinen Lietveden maisematie on Suomen kauneimpia. Sijainti suositun Puumalan saaristoreitin varrella tarjoaa tuhansille pyöräilijöille huikeita maisemia ja virkistävän taukopaikan Pistohiekalla. Luonnonhiekkarannalla voi kahlata jopa 40-100 m ja rantatörmällä odottavat pirteät pukukopit kauniiden mäntyjen lomassa.

Pistohiekka Sauna Oy tarjoaa sauna-, ravintola- ja majoituspalveluja sekä paljon erilaisia aktiviteetteja. Rakennukset edustavat korkean luokan arkkitehtuuria ja laadukasta rakentamista. Ravintolassamme tarjoamme laadukkaista raaka-aineista tehtyä lähiruokaa. Saunan ja ravintolan tuntumassa on mökkejä, joissa on majoitustilaa 20-40 hengelle. Pistohiekka on vetovoimainen luontomatkailun tukikohta ja kesäparatiisi.

Pistohiekka on erityisesti kesäaikaan oikea unelmien paikka tehdä työtä. Ympärillä on rentoja, kiireettömiä ihmisiä sekä Saimaan upeat maisemat. Tästä mukavampaa ja kauniimpaa työympäristöä tuskin voi kuvitella.

Etsimme kesälle 2024 erimittaisiin työsuhteisiin:

  • KOKKEJA
  • TARJOILIJOITA
  • PUHTAANAPITOON & VASTAANOTTOON

Työt sijoittuvat touko-syyskuun väliselle ajalle. Aloitamme haastattelut heti ja täytämme tehtäviä sopivien henkilöiden löytyessä. Tarvittaessa autamme asunnon järjestämisessä.

Hakemukset ja lisätietoja: Pauliina Uimonen, 045 7835 9001, pauliina.uimonen@pistohiekka.fi.

Ps. Samiedu tarjoaa mahdollisuutta tulla meille kesätöihin myös oppisopimuksella. Jos oppisopimus kiinnostaa, mainitse se hakemuksessasi. Lisätietoa Samiedun sivuilla.

Visit Puumalan sivuilta löydät vinkkejä ja lisää tietoa mm. vapaa-ajan mahdollisuuksista sekä asumisvaihtoehdoista sesonkityöntekijöille.