Virkistyspäivä Pistohiekalla

VIETÄ MUKAVA JA RENTOUTTAVA PÄIVÄ TAI PIDEMPI AIKA PISTOHIEKALLA

Pistohiekka on erinomainen paikka pitää kokousta, ulkoilla, harrastaa, tavata asiakkaita, juhlia onnistumisia ja edistää työhyvinvointia. Upea arkkitehtuuri, joka sulautuu Saimaan luonnon kauneuteen, toimii vaativissakin yritystilaisuuksissa erinomaisesti. Suunnittelemme ruokatarjoilut yhdessä kanssasi niin, että ne varmasti vastaavat odotuksiasi. Pistohiekalla on paljon tekemistä, mikä sopii sekä tyhy-päivien ohjelmaan että rentoihin asiakastilaisuuksiin. Meille voit tietysti jäädä yöksi ja kuljetamme seurueesi Pistohiekalle joka puolelta Suomea niin halutessasi.

Keskustele lisää ja pyydä tarjous!

Puhelin: +358 45 7835 4849

Sähköposti: pauliina.uimonen@pistohiekka.fi

VIRKISTYSPÄIVÄT JA TYÖHYVINVOINTIPÄIVÄT

Autamme sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan onnistuneen virkistyspäivän Pistohiekalla. Saat halutessasi koko resortin omaan käyttöösi upeine rantaravintoloineen, saunoineen ja mökkeineen.Pidämme huolta, että tiimilläsi on onnistunut ohjelma ja mielenkiintoiset aktiviteetit Saimaan kauniissa luonnossa. Järjestämme mielellämme erilaisia joukkuepelejä ja -leikkejä ulkona tai sisällä. Voit kävellä rantapoluilla, meloa, suppailla, pyöräillä, kalastaa tai vain istua rannalla maisemista nauttien. RIB-risteilyt tai ekovene-risteilyt sopivat myös hyvin ohjelmaan.Virkistyspäivän kruunaa maukas lähiruokaillallinen, sauna ja illanvietto rantaravintolassa. Erityisen tunnelmallinen Pistohiekka on myöhään syysiltoina.

ASIAKASTILAISUUDET

Pistohiekka on mitä parhain paikka tavata ja viihdyttää asiakkaita. Erityisen vaikuttava kokemus on kansainvälisille vieraille, joille Saimaan luonto voi olla parasta mitä he koskaan ovat kokeneet. Pistohiekalla voit olla rauhassa ja saada asiakkaasi koko huomion. Saimaan alueen rikas ruokakulttuuri ja puhdas lähiruoka sopivat erinomaisesti luottamukselliseen, rentoon tapaamisilmapiiriin. Oheen voimme järjestää luontoaktiviteetteja kuten kalastusta, melontaa tai RIB-risteilyjä. Puitteet tilaisuudellesi eivät varmasti voisi olla paremmat. Halutessasi Pistohiekka Resortin johto hyvin mielellään esittelee paikan arkkitehtuuria, ympäristöä, historiaa, kulttuuria ja taustoja vieraillesi.

SAUNAILLAT

The Nordic Nomad -matkailusivusto valitsi Pistohiekan Suomen parhaimmaksi saunakokemukseksi. Saunamme ovat Saimaan rannalla siten, että saunasta on helppo mennä laiturille ja uimaan. Löylyistä voi ihailla Saimaan hienoja maisemia, jotka ovat usein iltaisin kauneimmillaan, kaikkina vuoden aikoina. Kun varaat saunan yksityiskäyttöön, voit saunoa täydellisessä rauhassa ja nauttia ravintolan virvokkeista saunalla. Sieltä on sitten mukava siirtyä ravintolan puolelle maukkaalle lähiruokaillalliselle.

KOKOUKSET

Pistohiekka sopii loistavasti 2–50 ihmisen kokouksiin. Halutessasi voit varata koko resortin kokoustasi varten. Pistohiekka sopii erityisen hyvin kokouksiin, joihin halutaan rauhallista, tasokasta ympäristöä sekä oheisaktiviteetteja Saimaan järviluonnossa. Suunnittelemme kokouksesi yhdessä kanssasi ja pidämme huolta, että kokemuksesi vastaa korkeita odotuksiasi. Hyvä ruoka on tärkeä osa hyvää kokousta. Pistohiekan keittiö pitää kokousvieraistasi hyvää huolta ja järjestää täydellisen ateriapaketin kokoustasi varten. Valtaosa ruoan valmistuksen raaka-aineistamme tulee aivan lähialueelta.

PIKKUJOULUT PISTOHIEKALLA

Parhaat pikkujoulut suunnitellaan hyvissä ajoin. Pistohiekalla voit järjestää pikkujoulut erityisen mielikuvituksellisessa ympäristössä. Pistohiekka on marras-joulukuussa suorastaan satumainen paikka, missä voi juhlia ilman muun maailman häiriöitä. Ravintola on syksyisessä iltavalaistuksessa hyvin kaunis ja tunnelmallinen juhlapaikka. Järjestämme ohjelmaa sisällä ja ulkona, laitamme herkullista ruokaa ja lämmitämme saunat sinun pikkujoulujasi varten.